Zwitserse bankrekening openen

De tijd dat u uw geld met een gerust hart op uw Nederlandse bankrekening kon plaatsen is helaas voorbij. Op enkele kleine uitzonderingen na staan de Europese banken er beroerd voor. De reserves om verliezen of bankruns op te vangen zijn zeer minimaal.

Europese banken op drijfzand, Euro onderhevig aan inflatie
Ergo: Banken in de Eurozone verliezen hun kredietwaardigheid en kunnen binnenkort niet meer garanderen dat u uw geld ooit nog terugkrijgt. En al helemaal niet dat u uw koopkracht kunt behouden. Met de waarschijnlijk komende inflatie zal de waarde van uw Euro’s op uw bankrekening snel verdampen.

Zwitserse bankrekening
Het is dus verstandig om uw kapitaal te spreiden. Spreiding binnen de Eurozone heeft niet zoveel zin, omdat het gehele bankensysteem in de Eurozone zich in erbarmelijke omstandigheden bevindt. Vandaar is het verstandig om een deel van uw geld buiten de Eurozone te parkeren. Zwitserland, een land met een oude bankentraditie is voor veel Europeanen de eerste keuze.

Wilt u een rekening openen bij een veilige bank buiten de Eurozone?
Realiteitsblog heeft een uitgebreide analyse gemaakt en de perfecte bank voor u gevonden. Bestel het informatiepakket en u kunt direct aan de slag.
 

Een Zwitserse bankrekening openen?
Het vinden van een Zwitserse bank die buitenlandse klanten accepteert, is echter nog een lastig verhaal. Een bank die daarnaast ook nog eens volkomen gezond is, lage kosten hanteert, een positieve rente betaalt, en die geen bezoek aan Bern verplicht, is zeer moeilijk te vinden.

Vandaar dat Realiteitsblog een 13 pagina’s tellend rapport geschreven heeft, waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe u een bankrekening kunt openen bij waarschijnlijk de veiligste bank in Europa. Via een geïllustreerd stappenplan wordt haarfijn uitgelegd hoe de openingsprocedure in zijn werk gaat. Het openen van de rekening kan volledig vanuit Nederland gebeuren.

Tevens wordt het jaarverslag van deze bank geanalyseerd zodat u overtuigd zult raken van de kwaliteit en veiligheidsmarges van deze bank. Ik kan alvast verklappen dat geen enkele Nederlandse bank kan aan deze eigenschappen tippen.

Informatiepakket Zwitserse bankrekening
U kunt het informatiepakket bestellen door naar de bestelpagina Zwitserse bankrekening te gaan. Met het informatiepakket kunt u vandaag nog uw rekening aanvragen en binnen enkele werkdagen kan uw rekening geactiveerd worden. U kunt vanaf dat moment een deel van uw spaargeld bij een uiterste veilige Zwitserse bank parkeren, en u bent tevens vrij om zelf uw valuta te kiezen. In eerste instantie heeft u de keuze uit Euro’s, Amerikaanse Dollars, en Zwitserse Franken, maar via een speciale uitbreiding kunt u zelfs in alle wereldvaluta handelen.

Comments are closed.