Lees- en kijkvoer over de kredietcrisis

Kyle Bass, Gerald Celente, Robert Broncel, Jim Rogers en Marc Faber zijn de mensen die mijns inziens weten wat er aan zit te komen. Kyle Bass, Jim Rogers en Marc Faber zijn al eerder behandeld in vorige blog posts.

Bij deze dus een zeer korte post, met daarin wat linkjes naar interessante artikelen en filmpjes:

Robert Broncel legt goed uit in wat voor situatie we nu verzeild zijn geraakt. Zijn regelmatige columns zijn ook zeer de moeite waard om te bekijken.
http://www.robertbroncel.com/demarkt.html

Gerald Celente is een beetje een druktemaker, maar hij geeft zeer interessante informatie en heeft diverse crisis perfect voorspeld. Zijn huidige voorspelling zijn niet mals: binnenkort WO3 wat begint met Iran en Syrië versus Israël en de VS. Tevens volledige instorting van het globale economisch/financiele systeem. Een systeemcrash. Gezellig!
http://www.trendsresearch.com/SubscriberArea/gerald-celente-on-the-edge-with-max-keiser-17-december-2011

En nog een artikeltje van IEX waarin uitgelegd wordt hoeveel macht we uit handen aan het geven zijn aan het ESM reddingsfonds. De democratie wordt volledig buitenspel gezet:
http://www.iex.nl/Column/69411/EUSSR.aspx

 Interessant? Abonneer jezelf op de Realiteitsblog RSS Feed

This entry was posted in Economie/Crisis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>